Avís legal i Política de privacitat

Fundació Germà Benito Menni es compromet a protegir la seva privacitat i la tecnologia de desenvolupament que li proporcioni l'experiència en línia més potent i segura. Aquesta Declaració de privadesa és vàlida pel lloc web de Fundació Germà Benito Menni i regula la recollida de dades i el seu ús. Utilitzant el lloc web Fundació Germà Benito Menni, consentiu a les pràctiques utilitzades en relació a les dades que es descriuen en aquesta declaració.

Recollida de dades personals

Fundació Germà Benito Menni recull informació personal d'identificació, com ara la seva adreça de correu electrònic (e-mail), nom, adreça de la feina o de casa, o el seu número de telèfon. Fundació Germà Benito Menni també recull informació demogràfica anònima, en el sentit que no exclusiva vostra, com ara el codi postal, edat, sexe, preferències, interessos i preferits.

També hi ha informació sobre el maquinari i el programari del seu computador personal, que es recull automàticament Fundació Germà Benito Menni. Aquesta informació pot incloure: la vostra adreça IP, el tipus de navegador, els noms de domini, temps d'accés i les adreces del lloc web de referència a aquest. Aquesta informació és utilitzada per Fundació Germà Benito Menni per a l'operació del servei, per mantenir la qualitat del servei, i per proporcionar estadístiques generals quant a l'ús del lloc Fundació Germà Benito Menni.

Tingueu en compte que si mostreu informació personal d'identificació o dades importants mitjançant les eines públiques de comunicació en línia ofertes per Fundació Germà Benito Menni, la informació pot ser recollida i usada per altres. Nota: Fundació Germà Benito Menni no llegeix cap de les vostres comunicacions privades en línia.

Fundació Germà Benito Menni us anima a revisar la declaració de privadesa dels llocs web que trieu enllaçar des de Fundació Germà Benito Menni de manera que pugui comprendre com recullen aquests la seva informació i si eventualment la comparteixen amb altres. Fundació Germà Benito Menni no és responsable de les declaracions de privadesa o dels continguts dels llocs web fora de Fundació Germà Benito Menni i de la família dels llocs web de Fundació Germà Benito Menni.

Utilització de dades personals

Fundació Germà Benito Menni recull i usa la vostra informació personal per operar el lloc web Fundació Germà Benito Menni i oferir els serveis que heu demanat. Fundació Germà Benito Menni també utilitza la informació personal d'identificació per informar-vos d'altres productes i serveis disponibles a Fundació Germà Benito Menni i als seus afiliats. Fundació Germà Benito Menni pot també posar-se en contacte amb Vostè mitjançant enquestes, per conèixer la seva opinió sobre els serveis actuals o de nous serveis potencials que podrien ser oferts.

Fundació Germà Benito Menni no ven, lloga ni deixa les seves llistes de clients a tercers. Esporàdicament Fundació Germà Benito Menni pot contactar-de socis de negocis externs quant a oferiments particulars que poden ser del seu interès. En aquests casos, la informació de la seva identificació única (correu electrònic, nom, adreça, telèfon) no es fa arribar als de negocis. A més, Fundació Germà Benito Menni pot compartir dades amb partners de confiança que ajuden i / o en els quals delega l'anàlisi estadística, enviar-vos correus electrònics o correus postals, proporcionar atenció al client, o organitzar lliuraments. Tots aquests tercers tenen prohibit l'ús de la informació personal, tot i que per proporcionar els serveis a Fundació Germà Benito Menni, se'ls requereix mantenir la confidencialitat de la seva informació.

Fundació Germà Benito Menni no usa ni revela informació personal privada, com ara raça, religió o afiliació política, sense el seu consentiment exprés.

Fundació Germà Benito Menni seguiment dels llocs web i de les pàgines que els nostres clients visiten dins de Fundació Germà Benito Menni, per tal de determinar quins són els serveis de Fundació Germà Benito Menni més populars. Les dades s'usen per mostrar contingut personalitzat i anuncis dins el lloc de Fundació Germà Benito Menni a clients el comportament indica que estan interessats en una àrea determinada.

Els llocs web de Fundació Germà Benito Menni revelaran la vostra informació personal, sense notificar-lo, només si se'ls requereix per la llei o quan es crea de bona fe que aquesta acció és necessària per: (a) ajustar edictes legals o el compliment d'un procés legal realitzat sobre Fundació Germà Benito Menni o el lloc; (B) protegir i defensar els drets o la propietat de Fundació Germà Benito Menni; i, (c) actuar sota circumstàncies de protegir la seguretat dels usuaris de Fundació Germà Benito Menni, o del públic.

Donatius

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre i el seu Reglament de desenvolupament aprovat per Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, vostè dóna el seu consentiment per al tractament de les dades personals aportades a través de la seva petició. Aquests seran incorporades al fitxer DONANTS, amb cotitularitat entre l'OHSJD-Cúria Provincial, l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i la Fundació de Recerca Sant Joan de Déu, per tal de gestionar les donacions efectuades. Els destinataris de la informació és l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu i l'Administració tributària per al compliment de la legislació vigent en matèria de tributs. Vostè té la facultat d'exercir els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades dirigint-se a l'Administració Cúria Provincial, a l'adreça Dr. Antoni Pujadas, 40, 08830 Sant Boi de Llobregat o bé a través de l'adreça electrònica curia@ohsjd.es

Ús de "Galetes"

El lloc web Fundació Germà Benito Menni utilitza "galetes" per emmagatzemar les seves ajudar a personalitzar la vostra experiència en línia. Una galeta és un fitxer de text que és gravat en el seu disc dur per un servidor de pàgines web. Les galetes no es poden usar per executar programes o introduir virus al seu ordinador. Les galetes s'assignen a Vostè pel servidor en relació un-a-un, i poden ser llegides únicament per un servidor membre del domini que va emetre la galeta.

Un dels principals avantatges de les "galetes" és que li estalvien temps. L'objectiu d'una galeta és li al servidor web que heu tornat a una pàgina específica. Per exemple, si personalitzeu les pàgines a Fundació Germà Benito Menni, o quan es registra en el lloc Fundació Germà Benito Menni, galeta al servidor web de Fundació Germà Benito Menni recuperar la vostra informació específica en subsegüents visites. Això simplifica el procés de registrar la seva informació personal com adreça de cobrament, adreça d'enviament, etc. La propera vegada que torneu al mateix lloc web de Fundació Germà Benito Menni, la informació que heu proporcionat prèviament es pot recuperar de la galeta, i així les opcions que heu personalitzat en la vostra visita anterior a Fundació Germà Benito Menni estaran disponibles sense necessitat de tornar-les a escriure.

Vostè té la possibilitat d'acceptar o rebutjar "galetes". La majoria dels exploradors d'Internet accepten les "galetes" automàticament, però si ho preferiu, normalment podeu modificar la configuració perquè les rebutgi. Si escolliu refusar galetes podríeu no ser capaços d'experimentar completament les característiques interactives dels serveis oferts a Fundació Germà Benito Menni o en els llocs web que visiti.

Seguretat de dades personals

Fundació Germà Benito Menni assegura la vostra informació personal d'accessos o usos no autoritzats. Fundació Germà Benito Menni assegura la informació d'identificació personal que proporcioneu en els servidors en un entorn controlat i segur, protegit d'accessos o usos no autoritzats. En cas que informació personal (com el nombre de la targeta de crèdit) es transmet a altres llocs webs, es protegeix mitjançant l'ús de protocols xifrats com el protocol SSL (Secure Sockets Layer).

Canvis a aquesta declaració

Fundació Germà Benito Menni actualitzarà aquesta Declaració de privadesa per reflectir els suggeriments tant de la companyia com dels clients. La Fundació Germà Benito Menni us encoratja a revisar periòdicament aquesta Declaració per a estar informat de com Fundació Germà Benito Menni protegeix la seva informació.

Informació de contacte

Fundació Germà Benito Menni agraeix els vostres comentaris quant a aquesta Declaració de privadesa. Si creieu que Fundació Germà Benito Menni no s'ha adherit a aquesta Declaració, per favor, poseu-vos en contacte amb Fundació Germà Benito Menni a través de curia@ohsjd.es. Farem els esforços per a determinar ràpidament el problema i reparar el més aviat possible.